1/11/2015

110115


Tällä hetkellä meidän sisustuksessa näkyy eniten viherkasveja, valkomustaa ja graafisia kuvioita. Kuvassa oleva lampaantalja on saatu joululahjaksi äidiltäni vuosi sitten, kun taas lasipurkit olen saanut mummilta suunnilleen samoihin aikoihin.

Tänään ihana Milla kävi meillä, ja tulossa on muutamia kivoja projekteja hänen kanssaan joita tullaan näkemään asukuvissa ;----)

puspus, Anna

6 kommenttia:

 1. Voi että. <3 Ihana oli käydä kylässä ja taisi tuo perheen pieninkin viihtyä, kun ei meinannut haluta kotiin lähteä.:D Kohta nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipitteli kyllä aika innoissaan ympäri kämppää alun jännityksen jälkeen ;----) Niinpä! <3

   Poista
 2. Heippa! Vastasin oman blogin puolelle, mutta jos et siihen postaukseen enää eksy niin se mun paita on täältä: http://www.sheinside.com/White-Short-Sleeve-Crochet-Crop-T-shirt-p-174758-cat-1738.html :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oihh, en olisi kyllä uskonut, että SheInsideltä saa noin hyvännäköisiä vaatteita :-----D Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. siis sun blogi on ihan hullun inspiroiva!!! ihana. mistä on muuten toi kuvassa oleva valkoinen tuoli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, terveisin uusi lukijasi ;-----) Se on ostettu Prismasta! Maksoi muistaakseni 70-80e/kpl ja ostettiin noita alunperin kaksi kappaletta parvekekäyttöön mutta kesän jälkeen ne siirtyivät sisäkäyttöön! Toimivat kyllä hyvin molemmissa paikoissa, ja mukavia istua etenkin tekoturkiksen kanssa :----)

   Poista