1/02/2015

2014 OUTFITSAlkaako asukollaasit jo kyllästyttämään? Noh, tässäpä tulisi vielä minun puoleltani kaikki asukuvat, jotka löysin blogista vuoden 2014 puolella. Niinkuin kuvista näkyy, hiukset ovat kokeneet radikaaleja muutoksia vuoden varrella. Jouduin leikkaamaan "poikatukan" hiusten katkeilun takia, ja nyt pohdin teippipidennysten hankkimista. 

Onko kenelläkään kokemuksia teippipidennyksistä?

Itselle kyseessä on aivan uusi juttu, joten olisi kiva kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä! Minulla oli joskus sinettipidennykset kahden viikon ajan, jonka jälkeen kyllästyin pidennysten takkujen selvittämiseen ja revin ne irti. 

puspus, Anna

20 kommenttia:

 1. Noi lyhyet hiukset sopii sulle paljon paremmin kun tuollaiset vähän pidemmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan sun mielipidettä, mutta itselläni on inhottava olo lyhyemmillä hiuksilla. En tavoittele pidennyksillä yli rinnan meneviä hiuksia, vaan Long bob - mallia, mikä omasta mielestäni sopii mulle paremmin kuin lyhyemmät :-----)

   Poista
 2. Kivoja asuja :) Teippipidennyksistä en osaa sanoa mutta minusta sinulle sopii lyhyet hiukset.
  Millä ohjelmalla teet kollaasit, kuvat näyttää pienenäkin selkeiltä ? Vai pienennätkö ne ensin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :---D Teen kollaasit Picasan avulla, mikä on todella hyvä ilmainen kuvanmuokkausohjelma! Käytän muokkaamiseen yleensä Photoshoppia ja Picasaa, ja muokkaan kuvan koon jälkeen päin :---)

   Poista
 3. Sulle kyllä munkin mielestä sopii älyttömän hyvin tuo lyhyt tukka!

  Voin kyllä periaatteessa suositella teippejä, kun mulla oli joskus niitä itelläkin päässä ja paljon oon laittanu myös kavereille teippipidennyksiä. Itellä en oikein tykänny ku ahisti se että on koko ajan jotain ylimäärästä päässä ja stressasin sitä et jos teipit näkyy. Jos ne on hyvin laitettu niin ei ne todellakaan näy jos tukka on auki, mutta ite jouduin pitää hiuksia paljon kiinni tuohon aikaan, niin ärsytti joka kerta se hirvee säätäminen että sai tukan kiinni silleen et varmasti mistää kohdasta ei näkyny teippejä.

  Oikein hoidettuna teipit on kyllä siinä mielessä hyvä vaihtoehto, että niitä samoja karvoja voi helposti käyttää useampaankin kertaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos :---D Jooo, mua pelottaa just se, että pidennykset tuntuu päässä! Nyt kun ne on keretty jo laittaa, yllätyin kuitenkin miten huomaamattomat nämä on. Aikomuksissa olisikin käyttää näitä mahdollisimman pitkään, että omat hiukset ehtisivät kasvaa mahdollisimman pitkiksi :----) Ja kiitos, että kommentoit <3

   Poista
 4. ihana postaus! Miulla tuli mieleen että voisit joskus tehdä vastaavanlaisen postauksen hiustyyleistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ois kyllä hyvä :--D Yllätyin sun blogista miten erilaiset sun hiukset ovat olleeet saman vuoden aikana! Itse ainakin kannatan tuota ideaa, etenkin jos saisi nähdä vähän lähempää miten hiukset ovat vaihtaneet mallia ;----)

   Poista
 5. Täältä löytyy yksi pari kertaa teippipidennykset kokenut. Oma kokemukseni on se, että hulmuavan ensihuuman häivyttyä alkaa kaivata luonnollista, helppoa tukkaa. Teippipidennyksiin vaaditaan hyvä tekijä (joka osaa trimmata pidennykset luonnollisesti omaan hiukseen mätsääviksi), säännöllinen teippien nostoväli, hyvät hiukset ja ahkeraa hoitoa, joihin itselläni ei hermo riittänyt :D Myös se härnäsi, että ei voinut pitää korkeita ponnareita, kun teipit vilkkuivat. Pidin ehdottomasti enemmän sinettipidennyksistä, koska niiden kiinnitykset näkyivät paljon vähemmän ja taisivat olla vähän edullisempia. Mutta toki on niitä positiivisia kokemuksiakin ja monilla näyttää aivan upealta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että omat hiukset ovat paljon helpommin hoidettavissa! Muistan kuinka mun aitoa hiusta olevat sinettipidennykset menivät aivan takkuun ja niiden selvittäminen vei oman aikansa. Itselläni kun pidennysten tarkoitus on samalla hiusten kasvattaminen, niin olen kuullut että teipit ovat hellävaraisemmat hiuksille kuin sinetit :----)

   Poista
 6. Munkin mielestä sulle käy paremmin ihan lyhyt tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä viihtynyt enää ollenkaan lyhyissä hiuksissa :--D

   Poista
 7. Niin paljon ihania asuja! Olet niin ihailtavan persoonallinen pukeutuja ja poseeraaja, ihan kateeksi käy ;-) pakko myös lisätä, että lyhyt tukka sopii sulle älyttömän hyvin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana olet <3 Ja samaa voin sanoa sinne, oon iloinen että löysin sun blogin Costumen kautta ;-----)

   Poista
 8. Sinun kauniit kasvot tulevat paremmin esille lyhyissä hiuksissa! Värjääminenkin hyvin hankalaa, kun kahtia eri hiuksia. Kallista touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinhän se on, että pidennykset ovat kalliit! Olen jo pitkään halunnut kasvattaa hiuksia pidemmiksi, mutta ongelmaksi on tullut että latvat kääntyilevät hiusten kasvaessa tästä mallista :----(

   Poista
 9. Ei ole pidennykset ihan halpaa puuhaa.

  VastaaPoista
 10. Ihania asuja ja niin hyviä kuvia! <3 Kaunis olet, oli sitten pidemmät tai lyhyemmät hiukset. :)

  VastaaPoista