1/26/2015

ATELOPHOBIA. THE FEAR OF IMPERFECTION. THE FEAR OF NEVER BEEING GOOD ENOUGH.

 neuletakki/cardigan H&M TREND, farkut/jeans NEVER DENIM, kengät/shoes VAGABOND, huulipuna/lipstick LIME CRIME Airbourne Unicorn

Auringonpaiste talvipäivinä, inspiraatio, kuiskaaminen toisen korvaan ja musiikin kuunteleminen kahdelta yöllä. Tässä ja nyt on hyvä olla.

En koe, että naiset olisivat kauniimpia pitkillä hiuksilla ja sen takia olisi ottanut pidennyksiä. Päinvastoin, päädyn nimittäin yleensä ihailemaan lyhythiuksisia ihmisiä. En vain kokenut oloani mukavaksi poikatukassa. Kaikilla meillä on oma näkymyksemme millaisia haluaisimme olla, ja milloin tunnemme olemme kotoisimmaksi. Koen tällä hetkellä olevani eniten "oma itseni" kun päällä on iso löysä villapaita sekä superkorkeat Never Denimin farkut, hiukset ovat paksut ja long bob - malliset sekä kynsissä on nudelakkaa. 

puspus, Anna

5 kommenttia:

 1. sulle kyllä sopii superhyvin tuo hiusmalli! :) täydellinen neule! ♥

  VastaaPoista
 2. nainennn oot upea! tosi hyvältä kuule näytät<3 mullaki oli tosi pitkään pitkänpitkä tukka, menin sit itekki leikkaan huomattavasti lyhyemmäksi kun halusin vaihtelua :) sulle sopii toi pituus iha täydellisesti<3

  VastaaPoista
 3. Nyt mä tuun kuule vuorostani kirjottaan sulle että: i-h-a-n-a postaus :--) Sun tukka näyttää kyllä hyvältä, tykkään! Ihastelen monesti aina lyhyehköjä hiusmalleja naisilla, niistä tulee niin sellanen vahva ja rohkea fiilis jotenkin. Ite tunnen silti vaan oloni paljon kotoisammaksi pitkissä hiuksissa. Kai ne on vähän ehkä joku sellanen suojakin, kun tuntuu tosi paljaalta lyhyemmällä tukalla... Niin ja joo, tykkään myös sun asusta, toi neuletakkiasia näyttää mukavan muhkealta ::)

  VastaaPoista
 4. Hei ihan mahtavaa, että kommentoit mulle, niin löysin tänne! :) Nopsalla selailulla sun blogi vaikuttaa tosi kivalta, jään seurailemaan. Onko sun blogilukulistaa näkyvillä jossain, olisi kiva kurkata läpi sun lukulistaa? Kivaa päivää! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana asu! Sie oot kyllä loistava esimerkki siitä, miten väljät vaatteet näyttävät mahtavalta ja kerrospukeutuminen myös. :)

  VastaaPoista