7/20/2014

200714

Koulun alkamisessa parasta on uuden kalenterin hankkiminen, ja sen tuunaaminen. Käytiin eilen Amarillossa juomassa muutamat juomat työpäivän jälkeen. Itse otin muutamat margaritat sokerilla, ja ai että ne olivat ihania! Poikaystävän hemmottelu tuli kyllä tarpeeseen. 

Sain muuten vähän aikaa sitten mahtavan yhteistyömahdollisuuden, josta tulossa lisää lähiaikoina! Läppäri vetelee myös tällä hetkellä viimeisiään, vaikka ostin sen vasta puolitoista vuotta sitten. Kirjoittelen asiasta enemmän kun uusi läppäri saapuu postissa, mutta sen kyllä sanon jo valmiiksi, etten osta enää ikinä Asukselta läppäriä.

puspus, Anna

7 kommenttia:

 1. Kävin tänään Amarillossa syömässä ja hieman himoitsin mansikkamaragritaa jälkkäridrinkiksi. Jätin kuitenkin tilaamatta ja nyt harmittaa. Ensi kerralla pakko saada! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti maistaa etenkin sitä mansikkaa! Join itse joskus mango- sekä mansikkamargaritat ja tällä kertaa otin ihan originaalit sokerilla enkä suolalla :-----)

   Poista
 2. kauan oot normaalisti töissä, jos 7h rankka työpäivä.........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuntien määrä tee päivästä rankkaa, vaan se, että mulla on käsi tuessa rasitusvamman takia oikeassa kädessä, terveisin oikeakätinen ihminen. En sais rasittaa kättä, joten myyjänä toiminen on hieman hankalaa.

   Poista
 3. Ooo! Mulla kanssa kalenterin tuunaus edessä ;) ihanaa hommaa:)

  VastaaPoista