7/11/2014

110714

capture-20140711-222701-horz-vert

Pastellihiuksista haavaileminen, terveyssandaalit, löysät ja mukavat vaatteet, hitaat aamut, olkihatut, pastellisävyt vaatteissa, suklaatee, pehmeät ja hyvältä tuoksuvat lakanat,Vitamin Wellin Päärynä/Inkivääri - juoma,  D&G:n hajuvesi, lupiinit, Arnoldsin take away - kahvi.

Tuntuu, etten enää arvosta elämässä kaikkia ihania asioita, vaan vaivun liian helposti epätoivoon. Kun vapaa-aikaa on enemmän aion alkaa kirjoittamaan joka päivä ylös 10 ihanaa asiaa kyseisessä päivässä. Kuvat ovat vanhoja instagramista napattuja, sillä olen ollut työpäivien jälkeen niin väsynyt etten ole jaksanut kuvailla. Ensi viikolla on kampaaja, ja tarkoitus olisi vaaleantaa hiuksia, mutten tiedä vielä kuinka paljon. Olen vain niin kyllästynyt hiusten värjäämiseen ja haluaisin hiuksista vaaleat maantien ruskeat, jotta voisin rauhassa kasvattaa omaa väriä takaisin. Nyt aion mennä sänkyyn unille, ja aamulla taas töihin.

puspus, Anna

4 kommenttia:

 1. Hyviä työpäiviä sinulle! Minäkin olen miettinyt tuon kiitollisuuspäiväkirjan kirjoittamista.

  VastaaPoista
 2. Laita sit kuvaa hiuksista!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on sama hiusprosessi kesken, kyllästyttää värjäillä parin viikon välein tyveä! Mäkin himoitsen sitä omaa, aika maantiemaista ruskeaa takaisin mutta taitaa olla vielä jokunen raidoitusoperaatio edessä ennenkuin sinne päästään:D

  Ida/ Seven Steps to Town

  VastaaPoista
 4. Hohhoi, ei oo kyllä tämä oman värin kasvattelukaan mittää herkkua
  T: nimim. värjäsin tyven viimeks joulukuussa
  Odotin semmosta että sieltä ois joku nätti vähä tummenpi sävy puskenu, vaan ei, ei lähe meikäläisestä tämä blondius vaikka lopettaa värjäämisenki :')

  Näytti tosiaan erittäin hyvältä se sun uus tukka ko jo tuolta instagramista stalkkasin - pikkusen alkaa aina tommosia kuvia nähdessä syyhyttää joku hiusmuutos omaanki päähän ! Vaan meikäpä jatkaa sitä kasvattelua..

  VastaaPoista