8/05/2015

050815

housut/pants & OTHER STORIES, kengät/shoes VAGABOND, toppi/top NLY TREND, paita/shirt WEEKDAY

Toivon kadottavani päivien kuluessa tietyt osat itsestäni: liikaa huolehtimisen ja stressaamisen, rikkinäisyyden tunteen ja perfektionismin.  

puspus, Anna 

14 kommenttia:

 1. Oi hurja, miten nätti asu! Ja teksti omallakin kohdalla aika osuva.

  VastaaPoista
 2. Vau noi kengät! Mäkin haluaisin unohtaa stressin ja yrittää olla hajoamatta tähän arkeen. Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samoin myös sinne! <3 Kannattaa antaa aikaa itselleen ja viettää vaikka aamulla rauhallinen hetki teekupposen sekä muoti- tai sistustuslehden kanssa niin eiköhän stressi ainakin hetkeksi häviä ;---)

   Poista
 3. ihana asu, jotenkin tosi rauhoittavat värit! :) ja voi että minäkin toivon kadottavani juuri nuo samat osat myös itsestäni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yhdistin tarkoituksella violetin oranssihtavaan taustaan (värit sopivat mielestäni hyvin yhteen) :----) Ja ei hitto blogin suhteen tuo perfektionismi. Välillä turhauttaa kun löydän asukuvasta yhden pienen virheen ja sen takia tekisi mieli jättää hirveällä vaivalla otetut kuvat julkaisematta.

   Poista
 4. Olen salaa niin kateellinen sinun täysin omasta tyylistä ja uskalluksesta irrottautua massatyylistä. Hienoa!

  VastaaPoista
 5. Ihanan rento asu, kivalta näyttää tuo toppi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos, en malta odottaa et saan sinulta sen samantyyppisen pellavatopin :---D Enemmän mun makuun tällainen löysempänä versiona!

   Poista
 6. Noi housut on ihan pure perfection :-D Itsekkin tuntuu et välillä pää hajoaaa stressin takia, toivotaan että syksystä tulisi enemmän stressi vapaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos <3 Ne on kokonaan puuvillaa eli uskoisin, että on myös kestävät :---) Niinpä!

   Poista
 7. Heippa, sulla on ihan huippu blogi, kiitos kun jaksat päivitellä <3 Olis ihan mahtavaa, jos viitsisit ja jos sulla olis joskus aikaa, niin tehdä semmosen postauksen, jossa kirjoittaisit jotain kirjavinkkejä :3 Oon lukenu jotain kirjoja, joita oot siteerannu ja oon aivan rakastunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihanasta kommentista <3 Otan tämän toiveen huomioon, ja teen postauksen heti kun inspaa :---) Lukeminen on rakasta puuhaa, mutta se on viime aikoina jäänyt vähäiseksi! Tällä hetkellä hyllyssä on kuitenkin odottamassa Katja Kaukosen Kohina - kirja ja Inka Nousiaisen Kirkkaat päivät ja ilta.

   Poista