11/13/2014

POLKKA JAM / 2015 - VUODEN VIIKKOKALENTERI

kalenteri/calendar POLKKA JAM 

Taas on tultu mun elämässä siihen aikaan vuodesta kun uuden kalenterinen hankkiminen on edessä. Tänä vuonna sain nauttia Löytö - kalenterista, ja mutta ensi vuonna käyttöön tulee Polkka Jamin upea suloisilla kuvilla koristeltu kalenteri. Meidän kissakin on kalenterin ystävä, sillä olen löytänyt sen makaamasta kalenteri päällä ja rämpyttämällä hampailla kalenterin kuminauhaa.

Polkka Jamin kalenteri on valmistettu Tallinnassa ja hintaa kalenterilta löytyy 18,95 euroa. Paperi on paksua, hieman kellertävää sekä mattapintaista, ja kuvituksia löytyy melkein jokaiselta aukeamalta. Kalenterin ensimmäinen painos myytiin loppuun, mutta lisäystä kauppaan on tullut viikoilla 44-45!

Joten jos kaipaatte ensi vuodelle kaunista ja käytännöllistä kalenteri, kannattaa käydä katselemassa Polkka Jamin sivustoa :------)

*postaus toteutettu yhteistyössä Polkka Jamin kanssa

puspus, Anna

8 kommenttia:

 1. Polkka Jamin tuotteet ovat ihania! Kaunista suomalaista suunnittelua ja useimmat tuotteet ovat vielä Suomessa valmistettuja! Ei voi itsekään kuin kehua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Mutta ei Tallinnakaan valmistetuista itselle ole mitään pahaa sanottavaa, sillä niin useat tuotteista valmistetaan halpishinnalla kiinassa yms. ;----) Itsellenikin Polkka Jam on tuttu monen vuoden takaa pussukoiden muodossa, mutta uutta on kyllä että heiltä saa kalentereita! Mietin myös itse seinäkalenterin hankkimista, sopisi nimittäin täydellisesti designiensa puolesta meidän sisustukseen :-----D

   Poista
 2. Ihan mielettömän söpö! Ite vaan elän enemmän lukuvuosien kuin kalenterivuosien mukaan, niin ei "onneks" tarvii tuhlata tämmöseen ;) Täällä sit onneks saa ihailla näitä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höps höps, sun pitäis vaihtaa kalenteritottumuksia niin saisit nauttia säkin tällasesta kalenterista ;---D

   Poista
 3. Polkka Jam on niin ikuisuus rakkaus.. ♥

  VastaaPoista
 4. Nappis rakastaa myös noiden eripaikoissa olevien kuminauhojen rämpyttelyä, kuten kulmalukkokansion.

  VastaaPoista