2/09/2014

"Odota vielä, kuuntele kuinka rintalastan alla muuttuu rytmi. Kun tulee aamu, laske selkä maata vasten ja palaan luoksesi."


Löysin muutama viikko sitten Weekdayn alennusmyynneista 4 eurolla (kyllä, 4 eurolla) Cheap Mondayn leveälahkeiset farkut, joiden oikea hinta taisi hipoa 70 euroa! Eipä siinä muuta kuin sakset käteen, ja nyt löytyy vaatekaapista superkorkeavyötäröiset farkkushortsit. Samalla kerralla ostin ylhäällä näkyvän beigen löysän neuleen hintaan 10e (alkuperäinen hinta oli 40e). Olen jo pitkään ihmetellyt kuinka Weekday pystyy laittamaan alennushinnan noin alas, sillä itsekin maksoin 110e sijaan tuotteista 14e. 

puspus, Anna

8 kommenttia:

 1. Huuuhhuh! Loistavia löytöjä kyllä. :) Kyllä mullekin kelpais korkeevyötäröiset farkkushortsit kesäksi, pitää varmaan alkaa kirppareita kaiveleen! Nyt ois ompelukonekin jota pitäis opetella käyttämään kunnolla... oon aina ollu ihan surkee ompelija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Weekdayn tuotteita kirpparihinnalla, ah <3 Kirppareilta kyllä löytää, kunhan vaan jaksaa etsiä, eikä niiden shortsien ompelemiseen tarvita mitään erikoistaitoja ;) Itse oon joskus tehnyt niin, etten ole ommellut niitä lahkeita, kääntänyt vain :)

   Poista
  2. aijoo, tuokin tapa unohtunu kokonaan. :---D joskus itekin tein aina noin mut pehva niin kasvanu et ei mee vanhat farkkushortsit enää!

   Poista
 2. Ei aukea kuva shortseista ainakaan minun koneella, tai niin hitaasti ettei sitä näe.

  VastaaPoista
 3. No aukesikin nyt, mutta oli hidas. Voi olla ongelma minun koneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa vaihdoin kuvan, on saattanut sattua vain huono tuuri ja olet silloin ladannut sivua! Tai sitten jotain muuta, mutta kuvan koko on myös pieni, että ei pitäisi ainakaan sen koosta johtua :)

   Poista