11/26/2013

PASTEL PURPLE HAIR

kuvat täältä

Olen jo jonkin aikaa harkinnut vakavasti värjääväni hiukset pastellivioleteiksi. Houkutus näihin pastellihiuksiin kasvaa koko ajan

Onko kenelläkään jotain hyviä semipermanenttivärejä suositeltavana pastellihiusten värjäämiseen?

Tästä päivästä lähtien kaikki kirpparipaikan tavarat ovat 50% alennuksessa. Käydään luultavasti huomenna klo 5 tyhjentämässä paikka, joten siihen asti kannattaa käydä katsomassa aletuotteet!

puspus, Anna

22 kommenttia:

  1. Hairmailissa myydään sellaista Crestolin pesussa pois lähtevää väriä, joka siis haalenee pikkuhiljaa. Värivaihtoehtoja on monta ja tummempia värejä voi vaalentaa sarjaan kuuluvalla valkoisella värillä. Kovin pitkäkestoinen tämä ratkaisu ei ole (enintään pari viikkoa), mutta ainakin on helppo testata. Ja toisaalta näillä värjääminen on vähän kuin levittäisi hoitoainetta hiuksiin eli sen voi helposti toistaa useamminkin.

    Ja jos kokeilu miellyttää, Elumen on paras pidempikestoiseen sokkivärivärjäykseen. :)

    Pastellivioletti näyttää superhyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä :) Pitää ottaa selvää mistä noita värejä saisi!

      Poista
  2. Tyhjennetään kirppari varmaan 4 maissa, puoli viiteen mennessä.

    VastaaPoista
  3. määääää en kestä.......... niin ihania kaikki! ja tiedän etten näyttäisi ikinä tolta niinkuin noi neidit. huh hhu, ois aika siistit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. herranjumala et noi naiset kyllä näyttää hyvältä omine pastellihiuksineen! olis kyllä :)))

      Poista
  4. Ooooooo Anna ei tällaisia ! Tulee niin hinku taas palata siihen mun pastellililaan tukkaaaaan ♥
    (p.s. toi keskimmäinen kuva on ollut mulla jo törkeen kauan haavetukka kuvana, nyt mulla ois se polkka mutta ei enää vaaleana...)

    Aikanaan itse käytin Crazy Colorin suoravärejä ja sekoitelin niistä itselleni sopivia sävyjä. yksi esimerkki on kun omistin sinisen ja pinkin värin ja sekoittelin niistä mieluisassa suhteessa hoitoaineeseen vaaleaa pastellililaa ja annoin sen vaikuttaa reilun tunnin päässä :) + sen jälkeen jätin hopeashampoon vaikuttamaan joksikin aikaa päähän ja tukasta tuli violetimpi :--) välillä saatoin käyttää harmaaseen tai vaaleanpunaiseen tukkaani pelkästään tuota hopeashampoota (parhaaksi olen kokenut Joicon hopeashampoon ja shwarzkopfin color freeze silver shampoon), annoin sen vaikuttaa tietyn ajan ja tukasta tuli vaalean lila pienellä vaivalla :--)
    Jos haluut kuulla enemmän niin kysele ihmeessä, on aika paljon kokemusta tosta pastellitukasta meinaan ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DDD Ne hiukset sopi sulle kyllä kuin nenä päähän! Keskimmäiset hiukset on kyllä mun mielestä upeimmat <3

      Pitää kyllä ehdottomasti sulta tulla kysymään heti jos tulee jotain mieleen, ja kiitti vinkeistä! Oot ihana :)

      Poista
  5. cypershopin suoravärit!!

    VastaaPoista
  6. Ihania hiuksia ah, itellä on hirvee himotus ollut kauan jo täysin oransseihin ja vaaleanpunaisiin hiuksiin, vaikka tiedän ettei ne värit oikeen mun päähän istu.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus sun kannattaa repäistä ja kokeilla, eihän sitä tiedä sopiiko väri jos ei kokeile ;)

      Poista
  7. mäkin kuolannu tota samaa väriä vaikka kuinka kauan! tiedän vaan ettei se tuu toteutumaan, höh :-(

    VastaaPoista
  8. hihi mä vein yhden noista kollaasin kuvista kampaajalle silloin kun kävin itse värjäämässä ensimmäistä kertaa!
    mutta niin, mun suosikeiksi muodostui Directionsin värit mutta Crazy Coloreissa on ehkä enemmän pigmenttiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Mulla on ollut joskus Directions värejä hiuksissa, mutta ne jostain syystä värjäytyivät tosi epätasaisiksi ja pysyi huonosti :( Ostin kirpparilta Crazy Colorin värin pinkkinä, ja se ainakin latvoissa oli kivan värinen ja pysyi paljon paremmin :)

      Poista
  9. Itse olen työni puolesta käyttänyt monia eri värisarjoja. Pastellivärjäyksiin on itselle tässä vuosien varrella noussut suosikiksi goldwelin elumen sarja. Sillä olen taikonut pastellit viimeaikoina asiakkaille ja omaan tukkaankin. Itsellä on ollut pinkkiä, sinistä ja viimeisin oli tuo pastellilila ja pysyi kyllä hyvin. Itseasiassa lila ei meinaa lähteä pois vaikka jo haluaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä hyvältä, haen just sellaista väriä joka pysyisi paremmin, ettei koko ajan tarvitsisi värjätä! Osaatko sanoa, mistä kyseistä väriä saisi? :)

      Poista
  10. Miulla on ollu punasta tukkaa varten Crazy Coloria käytössä. Oon tykänny tosi paljon, ja vaikka punanen väri tunnetusti haalistuu nopeasti niin tämä kestää hyvin hiuksissa ja värjäystulos on ollu aina toivotunlainen :)

    http://www.crazycolor.co.uk/shop/products/

    Tuosta näkee kaikki värit, joita myydään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut itseasiassa tuon merkkistä väriä, ja oli munkin mielestä hyvänlaatuinen :) Yritin etsiä kaksi päivää sitten tuota merkkiä Joensuusta, mutta en löytänyt. On kuitenkin tulossa nyt itselle yksi puteli ebaystä Violet - sävyä <3 Kiitos vinkistä!

      Poista
  11. Voisit laittaa vaatteet huuto.nettiin myyntiin :) sitten pääsis niitä ostamaan vaikka asuis toisella puolella Suomea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut huuto.netissä Campbellit pari kertaa myynnissä eivätkä menneet :( Mulla on ollut blogikirppis, jonne laitan välillä myyntiin vaatteita, eli jos kiinnostaa ostaa jostain muualta mun vaatteita, niin kannattaa sieltä tsekkailla :) Linkki löytyy blogin oikeasta sivusta!

      Poista
  12. oi aivan ihania kutreja ♥ Tuli mieleen, että millä oot tehny ton kollaasin?

    VastaaPoista