10/20/2013

Cheap Monday Cube Pumps


Nelly.com, 89,90e

puspus, Anna

7 kommenttia:

 1. Sun blogi on muuttunu hieman tylsemmäks nykyään, kun ei ole niitä sun kokoamia asukokonaisuuksia jotka on todella upeita ja kekseliäitä! Toivoisin näkeväni niitä lisää :(
  Blogisi on ihana ja otat kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tänään itsekin suihkussa, että pitäisi kuvata enemmän asuja, joten olen tietoinen tästä :( Harmittaa vaan kun nykyään on niin pimeetä ja on ollut koulukiireitä enkä ole kerennyt kuvaamaan valoisan aikaan! Ulkona on kans niin kamalan kylmä, että en uskalla edes lähteä sinne enää kuvaamaan asuja (muuten kuin takkeja + ulkoasuja) ja tuntuu että kotona alkaa loppua kuvaamispaikat ;( Mutta otan tämän ehdottomasti huomioon ja yritän ottaa enemmän asukuvia :) Huomenna tulee ainakin!

   Poista
 2. Ihan samoja paikkojahan ne kotona voi olla, eikä joka kerta joku uusi. Ei niissä entisissä sisätilojen paikoissa ole mitään vikaa. Pääasia on sun vaatyhdistelmät, ei se missä kuvaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät! Täydellisen väriset & metallisävyt iskee aina.

  VastaaPoista
 4. Ihan sama onko asuja vai ei, tykkään sun kuvaustyylistä huuuurjasti, aina ihania kuvia! Blogisi ja sä ootte mahtavia:-)

  http://100milesnetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Täydelliset kengät, niin upeet! + ja hei, oon samaa mieltä noitten muutaman kommentoijan kanssa. Olisi tosi kiva nähdä enemmän asuja, oot niin ihana ja sun tyyliäs on hauska seurata:)<3!

  VastaaPoista