6/26/2015

260615Parasta kirpparipaikan pitämisessä on turhista vaatteista eroonpääseminen. Kävin joka ikisen omistamani vaatteen läpi heittämällä kaiken ensin sängylle kasaan, jonka jälkeen aloin valkkailemaan vaatteita yksitellen arvosteluun. Ja heitin vaatteen kirpparikassiin, jos en keksinyt inspiroivaa asua vaatteen ympärille.

Olen huomannut että freesattuun vaatekaappiin uusien vaatteiden ostamista miettii paljon harkitummin. Tältä näyttää tämänhetkinen vaaterekki, joista tämänhetkinen ehdoton lemppari on Bik Bok By Elsa Ekman - malliston kimono etuosassa!

puspus, Anna

6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä ! Mä olen yrittänyt päästä erion kaikesta turhasta ja huomannut kuinka uusien ostaminen on helpompaa kuin banhoista eroon pääseminen, huokaus. No, ainakin nyt mietin kaksi kertaa ennenkuin ostan uutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, helpompi vaatteita on kiikuttaa urakalla kotiin kuin niistä luopuminen :--D Aina kun yritän heittää vanhoja pois, tulee fiilis että kyllähän minä tuota vielä joskus voisin käyttää vaikka se olisi lojunut kaapissa käyttämättömä jo vuoden. Helpointa on kyllä harkita pidempään tuotteen ostamista :--)

   Poista
 2. Mulla on ihan sama projekti meneillään, jotenkin semmonen suuri määrä kaikkea turhaa on ruvennu ahistamaan mua. Nyt kesän aikana siistin kaappini turhista vaatteista ja tavaroista. Sitten ainakin on helpompi nähä mitä oikeesti tarvii ostaa ja mitkä sopii omaan vaatekaappiin, kun siellä on vähän vähemmän vaatteita mut sellasia oikeesti hyviä vaatteita, mitä tulee oikeesti käytettyä. Siitä myös tulee ihanan rauhottava ja selkee fiilis kun saa kaapit siisteiks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yksittäiset vaatteet tuntuu inspiroivimmilta kun ympärillä ei ole turhia juttuja :----) Mä laitan kans vaatteet joista en tiedä säilyttääkö vai ei, piiloon ja katson niitä uudelleen muutaman kuukauden päästä! Silloin ei ole ehtinyt kyllästyä niihin rekillä roikkuessa ja pystyy katsomaan eri tavalla ;---)

   Poista
 3. Ihania sävyjä ja kuoseja tuossa rekissä!

  VastaaPoista