4/19/2015

190415

paita/shirt ROKITA/MARIMEKKO, farkut/jeans NEVER DENIM, hattu/hat WEEKDAY, korvikset/earrings POOLA KATARYNA

Kuvassa oleva paita on osaksi minun suunnittelemani, mutta ompelemisen ja lopullisen mallin toteutti ihana Milla Rokita-firmansa nimissä! (Facebookissa näkyvä Keisarinna - sekä keltakuosinen kimono ja mekko Ananaskirsikka - kankaasta ovat minulle tehtyjä.) Kerroin hänelle millaista mallia toivoin, ja hän tajusi ideani paitaa koskien samantien. Milla on ommellut minulle viime aikoina useita vaatteita laadukkaista materiaaleista. Nykyään jos löydän jostain vaatekaupasta kivanmallisen tuotteen huonosta materiaalista, vinkkaan siitä Millalle ja saan samanlaisen tuotteen kestävämpänä ja yksilöllisempänä versiona :---) 

Minun suhtautumiseni vaatteiden ostamiseen on muuttunut täysin viimeisen puolen vuoden aikana. Olen todennut niin monien merkkien tuotteet huonolaatuiksiksi, joten tällä hetkellä suosin eniten merkkejä COS ja &Other Stories, H&M Trend ja Bik Bokeissa myyty Never Denim. Välttelen tiettyjä materiaaleja kuten polyesteriä, akryyliä ja tietynlaista viskoosia, ja suosin eniten puuvillaa. Asia, jota tältä kesältä vaatteiden puolelta odotan on Poola Katarynan SS15-mallisto! Olen iskenyt silmäni etenkin heidän Instagramissaan vilahtaneeseen Kissat kedolla - kuosiin :---)

Ps. Meillä on äitini muuton takia varattuna taas kirpparipaikka. Sama homma kuin edellisilläkin kerroilla eli paikka on Joensuun Valintakirppiksellä, 20. - 26.4, paikkanumero 51!

puspus, Anna

8 kommenttia:

  1. Awwws, ihana miten kauniisti kirjoitit! <3 Saanko jakaa Rokitan FB-sivulla tämän postauksen? :)

    VastaaPoista
  2. Nätti pusero, tuollainen ajaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja vielä neutraalit värit ja kuosi :---) Ei kyllästykään helposti!

      Poista
  3. Ihanan kesäinen fiilis, toi hattu ja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :---D Oon jo kesäfiiliksissä, kävelin eilenkin nilkat paljaana vaikka kelit ei sitä nyt välttämättä suositelleet!

      Poista
  4. Ompas sievä hengari, mistäs tuommoisia saisi?

    Tosi kiva oli huomata sulta tulleen postauksia, oli jo ikävä kuules! :-) Sun kuvat/postaukset on tosi kauniita. Ihanaa ja aurinkoista kevään jatkoa <3

    -M

    VastaaPoista
  5. Tilasin noita 50 kappaleen paketeissa jonkin aikaa sitten Hangerworld - nimisestä nettikaupasta! Eivät olleet hirveän kalliita, olisiko muistaakseni tullut noin euro kappalehinnaksi kun tilasi isommassa satsissa :---)

    Ihana kuulla <3 Samoin sinne ;----)

    VastaaPoista