9/17/2014

"We looked at each other a little too long to be 'just friends'."


Löysin täydelliset nahkaiset Vanssit Weekdayn nettikaupasta! Näillä kelpaa mennä töihin huomenna, mutta saa nähdä miten 7 tunnin edestakaisin kävely onnistuu.

puspus, Anna

6 kommenttia:

 1. Voih oon kuolannu noita samoja vanseja! Ne on täydelliset. Omat kaikki käytössä olleet vansit on kyl olleet hyviä myös pitkillä kävelyillä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3____<3 Ja vielä nahkaa, eli veikkailisin että muotoutuvat jalkaankin paremmin kuin kankaiset! Hihii, ihana kuulla :-----) Käytin itsekin kyseistä aikaisemmin, mutta siitä on vuosia ja mulla oli jäänyt mielikuva että Vanssit on hyvät jalassa.

   Poista
 2. Söpö pikku Natunen oot pimpula

  VastaaPoista
 3. Noi on aivan mahtavan upeet!
  Mulla olisi sulle pari kysymystä :)
  1. Mistä oot saanut kaiken inspiraation bloggaamiseen, muotiin ja sisustamiseen?
  2. Mitä toivot tulevaisuudelta/ elämältäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. En suoraan sanottuna tiedä tarkkaan, ideoita välillä vaan tupsahtelee päähän :-----D Mietin monesti pitkin päivään, että mitäköhän blogiin kuvaisin ja sitten vain toteutan mun ideat, en osaa mitenkään tarkemmin sanoa mistä ideat mulle tulevat. Esimerkiksi idea näitten kuvien kuvaamiseen lehtien päällä tuli suihkussa kun mietin, että missäköhän mä kuvaan uudet ostokset kun matto ja muut aikaisemmin käyttämäni alustat tuntuivat liian tylsiltä.

   Sisustukseen saan inspiraation sisustuslehdistä sekä siitä, että pyörittelen meidän kämpän tavaroita ympäriinsä ja mietin mikä omasta mielestä näyttää hyvältä.

   Vaatteiden suhteen vain tiedän mikä omasta mielestä näyttää hyvälle, mutta se on sitten aivan eri asia näyttääkö se muiden mielestä. Tiedän vain kaupassa tai netissä jotain vaatetta katsoessa tykkääväni. Mua ei niinkään kiehdo erilaiset trendit, vaan miten vaatteet on niihin yhdistetty, eli en esimerkiksi osta peplumpaitoja tai joitain tiettyjä värejä sen takia, että ne olisivat muotia, vaan sen takia jos näen tai keksin mielenkiintoisia asuja vaatteeseen yhdistettäväksi.

   2. Kliseistä, mutta toivon elämältäni onnellisuutta, rakkautta, ihania hetkiä ja sitä, että pärjäisin tässä maailmassa ahdistumatta liikaa sotien, ilmastonmuutokset yms. suhteen. Mulla on tapana ahdistua ja lietsoa asioita pään sisällä aivan liikaa. Haluan asua kerrostaloasunnossa kissojen ja poikaystävän kanssa, päästä psykologiksi ja samalla työskennellä ehkä vaatekaupassa jos vain mahdollista, toteuttaa itseäni vaatteiden ja sisustuksen suhteen, sekä keskittyä elämässä hyviin asioihin :---)

   Poista