8/27/2014

WINKIE WINKIE - NETTIKAUPPA

Minua kiehtoo meikkaamisessa enemmän huulipunat ja punaiset posket kuin aurinkopuuteri ja varjotukset. Olen myös pohtinut jonkin aikaa peruukin tilaamista ebaystä, mutten ole uskaltanut laatutiedon puutteen takia. Suomalaiseen nettikauppamaailmaan on ilmestynyt tänä vuonna aasialaiseen korkealaatuiseen kosmetiikkaan, asusteisiin ja peruukkeihin erikoistunut WINKIE WINKIE - NETTIKAUPPA. Sivustolta löytyy huolella valittuja tuotemerkkejä kuten Dolly Wink, 3 Concept Eyes ja Skin79, joista mitään ei ole testattu eläimillä. Ihastuin etenkin kirkkaanvärisiin poskipuniin, nestemäisiin huulipuniin (joista tuntui löytyvän kaikki mun lempparisävyt punien suhteen), kukkapantoihin ja suloisiin peruukkeihin! Henkilökunnalta löytyy vankkaa tuntemusta tuotteista jos jokin mietityttää. Sivustolta voi myös bongata tuttuja bloggaajia, sekä meikkimallina esimerkiksi kauniin Hannan Rewind And Play Again - blogista ;---)

Winkie Winkiessä luvataan peruukkien korkea laatu, joten olen alkanut harkitsemaan peruukin hankkimista vakavammin uudelleen! Sivustolta löytyy myös peruukkiopas, josta löytyy tietoa peruukkien päähänlaittamisesta, hoidosta, koon säätämisestä, stailaamista, suoristamisesta, kihartamisesta yms. Peruukkien käyttöä kuvattin sivustolla näin: 

"Peruukit ovat aasialaisessa muodissa arkipäivää. Syy on yksinkertainen. Aasialaiset suosivat peruukkeja, koska niiden käyttö on helppoa. Värin, pituuden ja tyylin muuttaminen käy käden käänteessä. Se on myös paljon halvempaa kuin esimerkiksi hiustenpidennykset. Omat hiukset ja hiuspohja säilyvät vahingoittumattomina. Peruukkiin investoiminen on turvallista ja niiden avulla voi kokeilla omia rajojaan erilaisilla hiustyyleillä ja heittäytyä tunnelmasta toiseen niin usein kuin huvittaa."

Jos pohdit samojen tuotteiden tilaamista ulkomaalaisesta nettikaupasta, oletko ottanut huomioon, että suunnilleen samalla rahamäärällä pystyisit tukemaan suomalaisia yrityksiä ja jopa työllistämään! Ja vaikka tuotteet saisikin muutaman euron halvemmalla vaikka ebaystä, suomalaisesta nettikaupasta tilaamalla saat varman takuun laadusta talouden tukemisen lisäksi :----) 

puspus, Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti