6/21/2014

210614

IMG_1161 blog
IMG_1198 blog
IMG_1186 blog

GUESS / SUMMER GIRL for Women
Alkutuoksu: Bergamont, mandariini, appelsiiniöljy
Sydän: Appelsiinikukka, lumme, villiruusu
Jälkituoksu: Myski, tiikkipuu, vaniljaorkidea

Kyseessä on raikas, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, joka toimii täydellisenä asusteena aurinkoisissa kesäpäivissä! Tuoksua on kuvailtu sitruksiseksi, kukkaiseksi, vietteleväksi ja yleilliseksi makeaksi tuoksuksi. Itselleni tuoksusta tulee mieleen sitruscocktailit ja appelsiinikukat.

CALVIN KLEIN / ENDLESS EUPHORIA for Women 
Alkutuoksu: Mandariini, bergamont, kirsikankukka
Sydän: Ruusu, orvokki, syreeni
Jälkituoksu: Myski, bambu, santelipuu

Tuoksussa ensimmäisenä itse aistin kirsikankukan, raikkauden ja ripauksen maskuliinisuutta. Endless Euphoria on tuulahdus kirsikankukkia, sekä bergamontin ja myskin viettelyä. Tuoksun pullosta löytyy hempeän vaaleanpunaista, violettia ja ruusukultaa. Yhdistäisin tuoksun massiiviseen vaaleanpunaiseen kukkapantaan, helmiäismeikkiin ja löysään valkoiseen kauluspaitaan.

CALVIN KLEIN / ETERNITY for Men
Alkutuoksu: Päärynä, katajanmarjat, vesimeloni, basilika
Sydän: Kardemumma, timjami, laventeli
Jälkituoksu: Santelipuu, myski, meripihka

Tuoksu on täydellinen yhdistelmä myskiä, santelipuuta ja laventelia. Vaikka kyseessä onkin miehille suunnattu tuoksu, en näe mitään estettä sille, etteivät naiset voisi tätä tuoksua käyttää. Rakastan itse maskuliinisempia tuoksuja, joita harvoin löytyy naisten puolelta. Eternity on raikas mutta samalla voimakas maskuliininen tuoksu, jonka taianomaista tuoksua tulen varmasti tuoksuttelemaan poikaystäväni päältä, purrr.

Löytyykö teiltä joitain näistä tuoksusta? Ja jos löytyy, mitä olette niistä pitäneet? ;---)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Berner Oy:n kanssa

puspus, Anna

13 kommenttia:

 1. pöllin tuon oikeanpuoleisen.

  VastaaPoista
 2. sun blogi ei enää ole niin henkilökohtainen, onkohan se tarkoituksellista.. vai onko se vaihe elämää muuten vaan jäänyt taakse ja saat purettua itseäs muutakin kautta? No, kaunis tää on edelleen, sulla on hyvä käsitys estetiikasta ja tykkään selailla sun kuvia. Muutoin tää ei enää mua puhuttele, aika mainosmaiseksi mennyt, katalogi-tyyliseksi ja jotenkin viileämmäksi.
  Älä pahastu, musta tuntuu että blogin muutos kertoo sun terveemmästä elämänvaiheesta, eli se on lopulta vain positiivista. Mutta olisiko sun elämässä jokin uusi osa, jota voisit tuoda esiin tätä kautta? Mä luulen että moni muukin aktiivinen lukija kaipais jotain hieman enemmän, jotain henkilökohtaisempaa.
  Vaikka onhan se toki bloggaajastakin kiinni ja omasta avoimuudesta. Jotkut pistää koko elämänsä ja läheistensä elämän jakoon, mutta se onkin sitten ääripää. Hyvässä blogissa on mun mielestä sellaista tasapainoa: kauniita kuvia, oma tyyli.. ja nehän sulta löytyy selkeästi. Mutta lähiaikoina postaukset ei oo vastanneet oikeastaan mihinkään kysyksiin, ne ei kerro miksi, miten, mihin, kuka. Jos vain listaa "tän mä ostin, tän mä sain", siitä puuttuu tarina.

  Vaikka blogi on sun sydäntä lähellä, älä loukkaannu mun kritiikistä. Se ei kohdistu suhun henkilönä, mä olen vaan joku random lukija joka sattui enemmän tykkäämään aiemmista teksteistä ja kaipaa jotain väriä. Kyllä mä kuitenkin näitä nättejä kuvia kattelen, vaikkei just mua muuten puhutteliskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ihan järkyttävän p***amyrskyn niskaan kun viimeksi kerroin henkilökohtaisista asioista (erosta entisen poikaystävän kanssa), joten en ole sen jälkeen yksityiselämästä kertonut. Olen kuullut myös kauhutarinoita työpaikan menettämisestä blogin entisten postausten perusteella. Muutenkin, en usko että henkilökohtainen elämäni olisi mielenkiintoista luettavaa, joten olen pysynyt enimmäkseni hiljaa. Otan kuitenkin sun toiveen huomioon, ja pyrin kertomaan enemmän omia juttuja tänne! Myönnän, että on tullut ehkä liikaa oltua kirjoittamatta blogiin mitään tekstiä, vaikka pyrinkin pitämään blogin kuvapainotteisena. En kuitenkaan aio kirjoittaa tänne henkilökohtaisesta elämästä, vaan omista ajatuksista.

   Ei haittaa, antaa tulla vaan totuudenmukaista palautetta sen sijaan, että joka postaukseen kommentoidaan "ihana kuva"-tyylisiä kommentteja :----D Mutta mä yritän kirjoitella enemmän blogiin tekstiä, sillä olen huomannut itsekin, että blogi jää jotenkin ontoksi pelkkien kuvien kautta!

   Mukavat kesät sulle, ja kiitos palautteesta :---)

   Poista
 3. Hih, kun luin tuosta Calvin Kleinin Eternity hajuvedestä "Sydän: Kardemumma", niin ensimmäisenä tuli mieleen vaan pullat ja mummot :D

  Pullojen perusteella ottaisin kyllä keskimmäisen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa, ei kyllä ole yhtään mummomainen tuo Eternity :---------D Mun mieleen oli kyllä tuoksun perusteella myös tuo keskimmäinen <3

   Poista
 4. Anonyymi viittaa varmaan myös siihen, että blogissa on nykyään vähemmän kuvia sinusta ja enemmän tuotteista (ei silti mielestäni mainosmielessä). Luulen, että olet vain ehkä kiireinen. Pitäähän sitä elääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä on ollut kiireistä, mikä on varmasti näkynyt blogin puolella. Muu elämä menee tällä hetkellä etusijalle, mutta palailen innolla blogin äärelle työputken jälkeen :----) Omien kuvien puuttuminen johtuu pelkästään siitä, että itsekriittisyys on korkealla, enkä tykkää ottaa etenkään naamakuvia läheltä sen takia, että näen kuvissa enemmän virheitä kuin esteettisyyttä!

   Poista
 5. Anna ei elä bloggaamisella, toísin kuin monet muut, joten töitäkin täytyy tehdä sekä opiskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Näkyy varmasti siinä, että muu elämä menee blogin edelle toisin kuin ammattibloggaajilla, joiden elämä pyörii blogin ympärillä.

   Poista
 6. Ihana toi vika lause tuolla!

  VastaaPoista