4/06/2014

060414

kaikki tuotteet/ all items BIK BOK

Helsingistä on nyt selvitty lievällä univelalla ja valtavalla inspiraatiolla varustettuna. Kuvassa olevat  vaatteet ovat Miltton Showroomilta, mutta kaikki tuotteet löytyvät myös Bik Bokin liikkeistä. Olen useaan kertaan kuolaillut Joensuun liikkeestä löytyviä hattaran vaaleanpunaisia housuja samassa mallissa kuin alemmassa kuvassa näkyvät valkoiset. Kannattaa käydä tsekkailemassa kevään uutta tarjontaa, sillä Joensuun liikkeeseen ainakin saapuu uusia vaatteita kaksi kertaa viikkoon!

Ja jos ette ole jo huomanneet, Bik Bokin nettikaupasta voi tilata Suomeenkin :----) Eli esimerkiksi 26.4 ilmestyvää Angelica Blick for Bik Bok - mallistoa voi tilata sieltä jos ei ole mahdollisuutta shoppailla Kampin liikkeessä!

tuotteet saatu blogin kautta

puspus, Anna

5 kommenttia:

 1. Wooooo mitä helmiä! Kirpputorin jälkeen seuraava kauppakamari joka odottelee fyffedaalin totaalista katoamista voisikin olla Bik Bok!;--) Kiitos vinkeistä<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, en malta odottaa että pääsen käyttämään ja kuvailemaan noita :-------) Haha, mukava kuulla! Olet ihana, puspus <3

   Poista
 2. Oi kun ihania vaatteita! Vautsivau!

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. oooiiihh noi vaalenapunaiset hattarahousut on mahtavat! :3 Oon käynyt niit itsekki kuolaamassa! <3

  VastaaPoista