1/17/2014

"Sometimes you can't explain what you see in a person. It's just the way they take you to a place where no one else can."

paita/shirt 2hand, kaulakoru/necklace Ebay

 Tein eilen päätöksen, etten jaksa enää kuluttaa aikaani violetin värin haalistumisen miettimiseen. Laitoinkin päähäni vaalean tuhkan blogin värin, ja tadaa, hiukset olivat homeenvihreät. Edes toinen värjäyskerta ei auttanut. Eipä auttanut muu kuin lähteä värjäämään hiuksia kampaajalle ensimmäistä kertaa elämässäni. Luottokampaajallani Joensuun Unik - kampaamossa Sannan ja Katjan yhteistyön tuloksena syntyi päässä näkyvä väri. (Olen käynyt Sannalla jo 5 vuotta leikkaamassa hiukset.) Ja ai että olen tyytyväinen! Ei enää tarvitse vältellä peilikuvaa hiusten värin takia. Ja värin lopputuloksestakin huomaa heti, että jälki on taitavalta kampaajalta.


puspus, Anna

51 kommenttia:

  1. upeet hiukset niinku sinäkin! :)

    VastaaPoista
  2. Wau on kyllä ihana väri! Sopii sulle todella hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :DD kyllä kampaaja tekikin paljon työtä ton värin eteen!

      Poista
  3. Upee väri hiuksis! sopii siulle

    VastaaPoista
  4. Oi hitsti, toi hiusväri on kyllä niin upee! oon itekkin aatellut jo jonkun aikaa värjätä hiukset jollain tumman vaaleella tuhkan värillä, mut en oo saanut aikaseks käydä kampaajalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos :DDDD Kampaajalta saat kyllä varmasti mitä haluat! Itse olen yrittänyt värjätä jo vuosia ruskeita hiuksia tuhkan sävyisiksi mutten ikinä onnistunut... :D

      Poista
  5. Rakastin niitä violetteja, mutta pakko sanoo et wauuu! Aivan sairaan kivat!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin etenkin sen vaalempina aikoina :( Kiitos ihana ! <3

      Poista
  6. WOW! aivan täydellinen väri! Just ihanan kylmä ja tollanen kaunis kinuskin värinen! Juuri tuon värisistä hiuksista unelmoin just nyt? Vaan tuosta kampaamosta? missä on ja minkä hintainen? etin nyt hyvää kampaamoa joka osais tehä taikoja tälle miun pehkolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ollaan äitin kanssa käyty Sannan luona molemmat monia monia vuosia jo kun hän työskenteli eri kampaamossa, mutta nyt perusti kaverinsa kanssa oman Unik - kampaamon!

      http://unik.fi/

      Suosittelen siis todella lämpimästi Sannaa kyseisestä kampaamosta, sillä itse olen aina tuolla käydessäni saanut just sellaiset hiukset kun olen toivonutkin! Kaikki naiset aina valittavat, että kampaajat ottavat pituudesta liikaa, niin sitä hän ei ole mulle ainakaan ikinä tehnyt. Tällä kertaa mulle tehtiin värinpoisto, ja värjättiin sävytteellä + ostin Balmain Silk Perfume - hiustuotteen, ja yhteishinta oli 114e opiskelija-alennuksella (10%) :)

      Poista
  7. miten voi käydä ''luottokampaajalla'' jos et ole koskaan aiemmin käynyt edes kampaajalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhuin hiusten värjäämisestä ensimmäistä kertaa kampaajalla! Olen käynyt Sannan luona jo 4-5 vuotta leikkaamassa hiukset :)

      Poista
    2. Olipas anonyymi olevinaan ovela, eikä itse ollut lukenut viestiä kunnolla.

      Poista
    3. Se kohta oli kyllä helposti väärinymmärrettävissä!

      Poista
  8. AIVAN IHANA VÄRI <3 Sopii sulle hirmuisen hyvin!

    VastaaPoista
  9. Oi että, aivan ihanat nuo hiukset! Sopii tosi hyvin sulle. :)
    Oon seuraillut sun blogia nyt vähän aikaa ja tää on ehdottomasti yksi mun suosikkiblogeistani. Tykkään sun tyylistäsi ja kuvistasi todella paljon :)

    VastaaPoista
  10. ei herranpieksut kun toi toka kuva on upea! niin kaunis tyttö!

    VastaaPoista
  11. tosi hyvä väri ja kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
  12. itekin laitoin joskus violettiin värinpoiston niin tuli blondit ja sitten osaks kirkkaanvihreet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kamala! Miten ihmeessä sait ne vihreet sit pois? :DDDD

      Poista
    2. laitoin sit siihen ruskeen värin ja tulos oli vihree/ruskee ja kuten säkin, marssin kampaajalle sen kammottavan pehkoni kanssa ja siellä tehtiin vaalennuspesu ja tehtii ombrehiukset ruskeilla sävyillä ;D

      Poista
    3. hyvä kuulla että sait lopulta mitä halusit :) Mulla hiukset oli liian läpiblondatut, ettei voitu laittaa oikeeta hiusväriä, vaan sävyte !

      Poista
  13. Todella ihanat taas jälleen kerran! mullakin on edessä sama taistelu.. saa nähä kuinka käy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purr <3 Ootko jo tehnyt jotain hiuksilles vai tekemässä? :D

      Poista
    2. tekemässä, ehkä pitäis vaan suosiolla kävellä heti kampaajalle eikä yrittää väsätä kotona mitään. :D

      Poista
    3. Suosittelen menemään suoraan kampaajalle! Itseäni kaduttaa etten mennyt heti aluksi kampaamoon, sillä jouduin maksaa hiusväreistä turhaan ja kampaajallekin hiusvärin korjaaminen meni vaikeammaksi :( Laitettiin värinpoisto, mutta värjäysten takia ei voitu laittaa normaalia väriä hiuksiin ja jouduttiin laittamaan sävyte! Ei kannata tehdä samaa mokaa :DDD Tulee varmaan halvemmaksi mennä suoraan kampaamoon, ne kyllä tietävät miten saada hiusvärit pois hiuksista tekemättä niitä sinisiks/vihreiksi :)

      Poista
    4. Pakko lisätä tähän vielä, että olen aina värjännyt itse hiukset 12-vuotiaasta asti, mutta lopputulos oli niin paha, etten pitkään joutunut miettimään lähdenkö kampaajalle voi yritänkö itse saada tilanteen korjattua :DDD

      Poista
    5. :'D kumpa olisin lukenut tän aikaisemmin t. vihreätukkainen hömelö

      Poista
  14. voi harmi. :( mulla on ollu pastellivioletti tukka jo kolme-neljä vuotta ja kyllä tän kanssa säätämiseen menee hermot lähes joka kerta ko hiuksiaan pesee.. :s

    tuo väri kyllä pukee sua! sitten kun joskus mullakin on (luultavasti :D) värin vaihto edessä niin se on myös tommoinen viileeruskea, aivan ihanalta näyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli hiukset niin huonossa kunnossa, että ne imaisivat hoitoaineeseen sekoitetun värin, jonka piti lähteä 4-5 pesussa niin hyvin että se ei haalistunut muuten kuin päälaelta :D Blodin ja ruskean välimuoto on ollut kyllä mulle aina sellainen turvaväri, johon on helppo palata!

      Poista
  15. Eipä auttanut muu kuin lähteä värjäämään hiuksia kampaajalle ensimmäistä kertaa elämässäni. Luottokampaajallani Joensuun Unik - kampaamossa Sannan ja Katjan yhteistyön tuloksena syntyi päässä näkyvä väri. > siis et oo koskaan käyny kampaajalla, mutta tuo on sun luottokampaaja, miten mahollista? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kampaajalla on voinut käydä vaikka vuosia, siis omata luottokampaajan, mutta välttämättä sitä ei ole koskaan värjännyt hiuksia kampaajalla. Kampaajalla käyminen ja värjääminen ovat eri asioita!

      Poista
    2. Se lause oli aikasemmin vähän epäselvästi kirjoitettu, mutta laitoin siihen selvennyksen :)

      Poista
  16. Oops luinkin kommentit ja joku sano jo, eli ei mitään:D (ja en siis tuota pahalla sanonut, en vaan tajunnu haha)

    VastaaPoista
  17. oh niin ihana! ja sopii hyvin toi tukka :--)

    VastaaPoista
  18. Toi huulipuna sopii sulle tosi hyvin! Sieki on Joensuun tyttöjä! :) Mie oon Liperistä alunperin, mutta olen mie Utrassakin asustellut. :) xx

    VastaaPoista
  19. kiitos <3 wou, en ois kyllä arvannut et noin tyylikäs ihminen tulee täältä päin! :)

    VastaaPoista