1/26/2015

ATELOPHOBIA. THE FEAR OF IMPERFECTION. THE FEAR OF NEVER BEEING GOOD ENOUGH.

 neuletakki/cardigan H&M TREND, farkut/jeans NEVER DENIM, kengät/shoes VAGABOND, huulipuna/lipstick LIME CRIME Airbourne Unicorn

Auringonpaiste talvipäivinä, inspiraatio, kuiskaaminen toisen korvaan ja musiikin kuunteleminen kahdelta yöllä. Tässä ja nyt on hyvä olla.

En koe, että naiset olisivat kauniimpia pitkillä hiuksilla ja sen takia olisi ottanut pidennyksiä. Päinvastoin, päädyn nimittäin yleensä ihailemaan lyhythiuksisia ihmisiä. En vain kokenut oloani mukavaksi poikatukassa. Kaikilla meillä on oma näkymyksemme millaisia haluaisimme olla, ja milloin tunnemme olemme kotoisimmaksi. Koen tällä hetkellä olevani eniten "oma itseni" kun päällä on iso löysä villapaita sekä superkorkeat Never Denimin farkut, hiukset ovat paksut ja long bob - malliset sekä kynsissä on nudelakkaa. 

puspus, Anna

1/25/2015

"Sometimes you can't choose what stays and fades away."


Ihanaa sunnutaita teille kaikille! Mun piti tulla päivittelemään tänään asukuvaa, mutta taidankin pitää blogista vapaapäivän ja siivoilla kämppää :----)

puspus, Anna

1/13/2015

"Books are mirrors: you only see in them what you have inside you."

korvikset/earrings GLITTER, tekoturkis/ fake fur H&M, neule/jumper WEEKDAY

Kuvassa näkyvät tämän hetken lempparikorvikset ja eilisen asu. Minulla on myös salainen tuote, jonka avulla olen saanut ihon paljon parempaan kuntoon. Tuotteesta on tulossa oma postaus kun saan käsiini täysikokoisen tuotteen
:---)

puspus, Anna

1/12/2015

"All those frozen strawberries I used to chill your bruising knees."

tekoturkis/fake fur H&M, neule/jumper WEEKDAY, kengät/shoes & OTHER STORIES, huulipuna / lipstick LIME CRIME VELVETINES Red Velvet

Puhuin jo aikaisemmin, että hankin pidennykset. Laitoimme hiuksiini kolme pakettia BP Hairin 30 cm pidennyksiä ja leikkasimme latvat taisiksiksi Long Bob - malliin. Värjäsin hiukset tumman ruskeiksi, sillä en halunnut stressata blondien hiusten sävyttämisestä niin etteivät pidennykset näkyisi. Loppujen lopuksi olen todella tyytyväinen pidennyksiin ja niiden luonnollisuuteen. 

puspus, Anna

1/11/2015

110115


Tällä hetkellä meidän sisustuksessa näkyy eniten viherkasveja, valkomustaa ja graafisia kuvioita. Kuvassa oleva lampaantalja on saatu joululahjaksi äidiltäni vuosi sitten, kun taas lasipurkit olen saanut mummilta suunnilleen samoihin aikoihin.

Tänään ihana Milla kävi meillä, ja tulossa on muutamia kivoja projekteja hänen kanssaan joita tullaan näkemään asukuvissa ;----)

puspus, Anna

1/10/2015

"There are some people you'll never see again. At least, not in the same way."

takki/jacket & OTHER STORIES, laud/bag BIK BOK, farkut/jeans NEVER DENIM, kengät/shoes VAGABOND

Katselin & Other Storiesin nettisivuilta pitkään kuvassa näkyvää takkia, mutta oma kokoni oli sillä hetkellä loppu ja varastosta löytyi vain kokoa 34. Seuraavan kerran mennessäni sivulle alennusmyynnit olivat alkaneet ja leoparditakki lähti 125 euron sijasta 65 eurolla! Nyt olen onnellinen leopardipörrötakin omistaja. 

puspus, Anna

1/09/2015

"I can still see his face and can hear his voice clearly. Do you think I'll ever forget it? 'Cause I'm afraid that one day, I will."

jumpsuit MONKI, kengät/shoes VAGABOND

Löysin Monkin alennusmyynnistä t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n jumpsuitin! 

puspus, Anna

1/02/2015

2014 OUTFITS



Alkaako asukollaasit jo kyllästyttämään? Noh, tässäpä tulisi vielä minun puoleltani kaikki asukuvat, jotka löysin blogista vuoden 2014 puolella. Niinkuin kuvista näkyy, hiukset ovat kokeneet radikaaleja muutoksia vuoden varrella. Jouduin leikkaamaan "poikatukan" hiusten katkeilun takia, ja nyt pohdin teippipidennysten hankkimista. 

Onko kenelläkään kokemuksia teippipidennyksistä?

Itselle kyseessä on aivan uusi juttu, joten olisi kiva kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä! Minulla oli joskus sinettipidennykset kahden viikon ajan, jonka jälkeen kyllästyin pidennysten takkujen selvittämiseen ja revin ne irti. 

puspus, Anna