3/20/2014

"Your past is just a story you tell yourself."

kengät/shoes VAGABOND

Kuvia Ostohyvityksen kautta hankkimistani Vagabondin kengistä. Itse tilatessani kengät hinta oli 105,35 euroa, mutta nyt kengät ovat alennuksessa 78,66 euroa! Suora linkki kenkiin löytyy kuvan alta. 

puspus, Anna

3/15/2014

150314


Laitoinkin vähän aikaa sitten Marinan kanssa otettuja ylppärikuvia. Tämä tausta oli enemmän mun mieleen, vaikka tykkäsinkin molemmista!

puspus, Anna

3/12/2014

OSTOHYVITYS.FI / ASOS

neulekimono/ knitted kimono MONKI, kengät/shoes VAGABOND

Moni teistä on varmaan kuullut jo Ostohyvitys.fi - sivustosta, mutta kerron vielä tietämättömille! Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen cashback - palvelu, jonka kautta voidaan kerätä bonuksia nettikauppojen kautta shoppailuista. Bonukset eivät ole käyttömahdollisuuksiltaan rajattuja kuponkeja tai alennuskoodeja, vaan käteistä maksettuna sinun omalle tilillesi. Sivusto toimii yli 450 nettikaupassa bonuskorttien tapaisesti verkkokaupoista tehtyjen ostosten mukaisesti.

Bonusten määrä vaihtelee nettikaupasta riippuen. Esimerkiksi Nellyllä bonusprosentti on 11,50% (sadan euron ostoksesta saa 11,50 euroa), Asoksella 3,50% (sadan euron ostoksesta 3,50 euroa), Urban Outfittersillä 5,00% (sadan euron ostoksista 5,00 euroa), Footwayltä 4,00% (sadan euron ostoksista 4,00 euroa) ja Biancolta 4,00%.

Tein itse 123,61 eurolla tilauksen Asokselta, johon sisältyi yllä näkyvä Monkin kimono, sekä Vagabondin kengät. Bonusta tilauksesta kertyi 3,43 euroa. Muista aina, että saadaksesi bonukset omalle tilillesi, täytyy aina muistaa klikata itsensä Ostohyvitys - sivuston kautta nettikauppaan!


Löysin tieni sivustolle monta kuukautta sitten 365 days with Ida - blogin kautta, ja olen sen jälkeen käyttänyt sivustoa aina kun mahdollista. En todellakaan ole tuputtamassa teille kyseistä sivustoa, mutta ajattelin vinkata kuinka shoppailusta voi saada todella pienellä vaivalla käteistä omalle tililleen!

Liittyessäsi Ostohyvitys.fi:n käyttäjäksi TÄSTÄ, saat ilmaisen suklaalevyn, ja ennenkaikkea pääset keräämään käteistä nettikaupoista tehdyistä ostoksista ;)

postaus on toteuttu yhteistyössä Ostohyvitys.fi - sivuston kanssa

puspus, Anna

3/04/2014

040314


Oli päiviä, jolloin asunnossa olimme vai minä, ruusukuvioinen kimononi, suklaakerma kahvissa ja hiljaisuus. 

Tällaisina päivinä en ollut olemassa muulle maailmalle, mutta toisaalta olin enemmän elossa kuin koskaan.

puspus, Anna